DogXL

Hondenmand - grijs

Ruime hondenmand uitgevoerd in acht materiaal

€ 62,99
In voorraad

Hondenmand in grijze kleuren en extra zachte stof. Materiaal: Polyester en geschikt voor grote hondenrassen.

DogXL

Hondenbedden zijn essentieel voor honden en zijn geweldige cadeaus voor hondenbezitters. Honden hebben een comfortabele rustplaats nodig als ze niet slapen. Ze vinden het ook heerlijk om in een warm bed te kruipen. Hondenbedden zijn er in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Het kiezen van de juiste keuze voor uw hond kan een groot verschil maken. Honden en mensen hebben beide dezelfde behoefte aan beweging en rust. Honden hebben ook een eigen willetje en vinden het heerlijk om lekker in warme bedden te kruipen. Je kunt ook een hondenmand kopen die past bij de inrichting van je huis. Honden hebben beweging nodig, maar ze hoeven niet in barre weersomstandigheden op een luchtbed te rennen. Een normaal, zacht hondenbed voldoet aan alle behoeften van uw hond.

Materiaal
Plastic
Diersoort
Honden

Verzendkosten
€ 6,95
Levertijd
2 werkdagen
Dierenverzorging

Dierverzorging is het proces van het houden, voeren en verzorgen van dieren. Het is een van de belangrijkste aspecten van het bezit van dieren. Dierenzorg omvat het verstrekken van voedsel, water en onderdak. Een goede dierenverzorging is essentieel voor de gezondheid, het geluk en het welzijn van je huisdier. Hoewel het een uitdaging kan zijn, is een goede verzorging van de dieren essentieel voor een gezonde relatie met je huisdier. lees hieronder onze tips. Dierenzorg omvat ook goede veterinaire zorg voor je huisdier. Dit omvat regelmatige controles en eventuele noodzakelijke behandelingen. Een goede veterinaire zorg is essentieel voor de gezondheid en het geluk van je huisdier. Het moet ook worden verstrekt zodat je huisdier gezond en gelukkig blijft. Zorg altijd juiste verwijdering van dierlijk afval, inclusief schone buitenruimtes. Huisdieren kunnen ongezond worden als ze onhygiënische leefomstandigheden hebben. Ze kunnen ook ziekten verspreiden als ze toegang hebben tot menselijk afval. De juiste verwijdering van dierlijk afval is essentieel voor een gezonde relatie met uw huisdier.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat. Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt. Als je een bestelling hebt besteld die niet door de brievenbus past, heb je per e-mail een track & trace code ontvangen. Het kan voorkomen dat de traceerinformatie onjuist is, nog niet is geüpdatet of een pakket later dan verwacht wordt bezorgd. Zodra je bestelling bij PostNL is geleverd, ontvang je een mail met de track & trace code. Houd daarna via de link de status in de gaten. Controleer je bestelstatus en trackingnummer met de volgende gegevens: je naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres en een wachtwoord dat nodig is om te bevestigen dat jij de geregistreerde eigenaar van de bestelling bent. Je kunt de status van je bestelling ook controleren via je account op de website.