DogXL

Complete set voor je hond

9-delige accessoiresset

€ 22,95 € 27,95
In voorraad

Met deze 9-delige accessoireset voor je hond heb je alles bij de hand. Inclusief korf en hondenband.

DogXL

Honden helpen ons op zoveel manieren, van ons wakker maken tot tot het beschermen van onze huizen tegen indringers. Als trouwe huisdieren helpen honden hun baasjes ook graag op alle mogelijke manieren. Een manier waarop honden ons helpen, is door ons een veilige en gezonde omgeving te bieden voor ons dagelijks leven. In die zin maakt het hebben van de juiste hondenaccessoires ze comfortabeler en handiger voor ons. De natuurlijke instincten van honden zorgen ervoor dat ze graag helpen met dagelijkse klusjes zoals speelgoed oppakken en etensresten verzorgen. Om deze reden rusten veel hondenbezitters hun honden uit met handige hulpmiddelen die helpen bij het huishouden. Enkele populaire honden accessoires voor het assisteren bij dagelijkse klusjes zijn honden scheppen, hondenballen en honden blikopeners. Daarnaast worden sommige honden ook opgeleid als hulphonden voor mensen met een handicap, wat het helpen van onze medemens verder bevordert door een hond te trainen om het te doen. Honden die hun baasjes helpen met opruimen, zijn meestal gelukkiger en tevredener in vergelijking met honden die dat niet doen. Ondanks het feit dat de meeste honden het leuk vinden om te helpen met dagelijkse klusjes, geven sommige honden de voorkeur aan de vrijheid om rond te kunnen rennen de buurt terwijl ze geholpen worden. Om aan deze wens tegemoet te komen, rusten sommige eigenaren hun honden uit met een duurzame hondenhalsband wanneer ze hun honden mee naar buiten laten gaan. Met deze set verveelt je hond zich nooit meer.

Materiaal
Diverse materialen
Diersoort
Honden

Verzendkosten
€ 6,95
Levertijd
2 werkdagen
Dierenverzorging

Dierverzorging is het proces van het houden, voeren en verzorgen van dieren. Het is een van de belangrijkste aspecten van het bezit van dieren. Dierenzorg omvat het verstrekken van voedsel, water en onderdak. Een goede dierenverzorging is essentieel voor de gezondheid, het geluk en het welzijn van je huisdier. Hoewel het een uitdaging kan zijn, is een goede verzorging van de dieren essentieel voor een gezonde relatie met je huisdier. lees hieronder onze tips. Dierenzorg omvat ook goede veterinaire zorg voor je huisdier. Dit omvat regelmatige controles en eventuele noodzakelijke behandelingen. Een goede veterinaire zorg is essentieel voor de gezondheid en het geluk van je huisdier. Het moet ook worden verstrekt zodat je huisdier gezond en gelukkig blijft. Zorg altijd juiste verwijdering van dierlijk afval, inclusief schone buitenruimtes. Huisdieren kunnen ongezond worden als ze onhygiënische leefomstandigheden hebben. Ze kunnen ook ziekten verspreiden als ze toegang hebben tot menselijk afval. De juiste verwijdering van dierlijk afval is essentieel voor een gezonde relatie met uw huisdier.

Bezorgen

Als het artikel op voorraad is, verzenden we het zo snel mogelijk, meestal binnen 1-3 werkdagen (afhankelijk van beschikbaarheid). Als het artikel op dit moment uitverkocht of niet beschikbaar is, neem dan contact met ons op via e-mail. We zullen je op de hoogte stellen wanneer jouw artikelen in ons magazijn aankomen en je kunt ze online downloaden via uw klantaccount. Zodra je bestelling is verzonden, zullen we jouw per e-mail op de hoogte stellen en je ontvangt een e-mailmelding zodra uw zending het magazijn verlaat. Met Track & Trace kunt je jouw aangetekende post of pakket tot de bestemming volgen met ons online internationale tracking systeem. Als je wilt weten waar het zich precies bevindt, vult dan je unieke barcode in. Met een paar muisklikken weet je vervolgens of jouw product onderweg is of de bestemming al heeft bereikt. Als je een bestelling hebt besteld die niet door de brievenbus past, heb je per e-mail een track & trace code ontvangen. Het kan voorkomen dat de traceerinformatie onjuist is, nog niet is geüpdatet of een pakket later dan verwacht wordt bezorgd. Zodra je bestelling bij PostNL is geleverd, ontvang je een mail met de track & trace code. Houd daarna via de link de status in de gaten. Controleer je bestelstatus en trackingnummer met de volgende gegevens: je naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres en een wachtwoord dat nodig is om te bevestigen dat jij de geregistreerde eigenaar van de bestelling bent. Je kunt de status van je bestelling ook controleren via je account op de website.